Webhotellipalveluiden liiketoiminta siirtyy Zoner Oy:n omistukseen

Käytössäsi olevat webhotelli- ja verkkotunnuspalvelut vaihtavat omistajaa liiketoimintakaupan yhteydessä 1.8.2024, kun Zoner Oy ostaa Telian webhotelli- ja niihin liittyvien verkkotunnuspalveluiden liiketoiminnan Suomessa. Webhotelli- ja verkkotunnuspalvelut ovat yrityksesi käytössä kuten ennenkin, vain palveluntarjoaja vaihtuu.
Webhotelli- ja verkkotunnuspalvelut jatkuvat Telialla kaupan toteutumiseen saakka ja tämän jälkeen palveluista vastaa Zoner Oy. Tarvittaessa Zonerilta ollaan asiakkaisiin erikseen yhteydessä, mikäli joitain toimenpiteitä tarvitaan.

Mistä on kyse?

Webhotelli- ja verkkotunnuspalvelut ovat verkkonäkyvyyspalveluita, joihin yritys voi hankkia kotisivujen ja sähköpostien ylläpitämiseen tarvittavia resursseja.
Zoner on vuonna 2005 perustettu hostingpalveluntarjoaja, joka on alusta asti panostanut laadukkaaseen asiakaspalveluun ja nopeisiin palvelimiin. 24/7 asiakaspalvelu ja laaja kumppaniverkosto takaavat, että asiakkaat saavat tarvitsemaansa apua omien kotisivujensa kanssa. Zonerilla on erinomaiset valmiudet webhotelli- ja verkkotunnuspalveluiden tuottamiseen ja kehittämiseen jatkossa.

Lisätietoja muutoksesta saat vastuumyyjältäsi, asiakaspalvelustamme sekä Zonerin info-sivulta.