Asiakkaitamme

95% asiakkaistamme suosittelee meitä

Muutamien asiakkaidemme ajatuksia palveluistamme.

"Sigmatic tarjoaa erittäin toimivan hallintapaneelin, minkä käyttö on nopeaa ja helppoa. Tämän lisäksi heidän reagointi asiakaspalvelun puolella on nopeaa, jota me pidämme suuressa arvossa."

Jarne Lähteenmäki
Bananas Oy

“Olemme tyytyväisiä pitkään yhteistyöhömme Sigmaticin kanssa. Toimintavarmuus on korkealla tasolla ja palvelu on ripeää ja asiakaslähtöistä."

COO Matias Suhonen
Barabra Oy

“Olemme Bella-blogeissa alusta asti luottaneet Sigmaticiin palveluasiantuntijoina. Sigmatic on pystynyt auttamaan meitä kasvussamme, toimittamalla meille aina meidän tarpeidemme mukaisesti rakennetut palvelut."

CEO Ulrika Hirvikallio-Setälä
Bastella Media Oy

“Olemme käyttäneet Sigmaticin palveluita jo 10 vuotta ja toimineet jälleenmyyjänä lähes yhtä pitkään. Sigmatic on alusta asti ollut meidän ykköstoimittaja laadukkaan asiakaspalvelun ja toimintavarmojen palvelimien takia."

CEO Magnus Björklöf
Oy Site Logic Ab

“Yhteistyömme Sigmaticin kanssa alkoi jo 15 vuotta sitten. Tänä päivänä teknologian kehitys, kuluttajat ja kauppiaat asettavat verkkopalveluille jatkuvasti kovempia vaatimuksia, joihin voimme vastata vain yhteistyöllä luotettavien kumppaneiden kanssa."

CEO Ismo Ruotsalainen
Pulse247 Oy